♡ Vastuullinen ja kotimainen verkkokauppa
♡ Ilmainen toimitus 150€ tilauksille
♡ Nopea toimitus suoraan omasta varastosta

Chicret – Heidi Joensuu

Chicret syntyi intohimostani eettiseen muotiin ja kestävään kauneuteen. Chicretin missio on auttaa asiakkaitaan elämään omien arvojensa mukaisesti – visuaalisuudesta tai kauneudesta tinkimättä! Minulla on yli 10 vuoden kokemus alusasukauppiaana olosta, ja tiedän kuinka iso merkitys on täydellisesti istuvilla alusavaatteilla on. Kun vaatteiden kauneuteen yhdistetään vielä ekologisuus, on kokonaisuus mielestäni täydellinen! 

Haluan siis rakentaa asiakkailleni ainutlaatuisen palvelun, josta saa pelkästään kestävän kehityksen mukaan tuotettuja naisten vaatteita, luonnonkosmetiikkaa sekä lifestyletuotteita. Nämä kaikki auttavat juuri sinua toteuttamaan omia unelmiasi omien arvojesi kautta.

Chicretin verkkokaupan valikoimista löytyvät tuotteet ovat kaikki valittu tarkasti muun muassa niiden vastuullisten tuotantoprosessien ja ekologisten materiaalien perusteella. Voit siis shoppailla kaupassani huoletta ilman, että sinun tulee kantaa huolta luonnonvarojen tuhlaamisesta tai ylikuluttamisesta. Olen tutustunut huolella joka ikiseen verkkokaupassani myynnissä oleviin brändiin ja heidän vastuullisuusohjelmiinsa. Minä siis huolehdin näistä, jotta sinun ei tarvitse.

Chicret on verkkokaupan lisäksi kivijalkamyymälä Raahessa – idyllisessä ja kauniissa merenrantakaupungissa, jota suosittelen käyntikohteeksi vaikka vähän kauempaakin! Myymälästäni löydät osittain samoja tuotteita kuin verkkokaupastakin, mutta myös vaihtuvia pop-up-myyntipisteitä sekä huolella kuratoitua second hand -muotia. 

Kiitos sinulle kun löysit tiesi tänne! Chicsien heimo on aktiivinen myös somessa, joten klikkaathan itsesi myös Facebookiin ja Instagramiin! Kohtaamisiin! ♥

Ilolla,
Heidi – kauppias