♡ Vastuullinen ja kotimainen verkkokauppa
♡ Ilmainen toimitus 150€ tilauksille
♡ Nopea toimitus suoraan omasta varastosta

Haluamme tehdä kierrättämisen Sinulle mahdollisimman helpoksi: Second Hand -palvelullamme autamme löytämään käytetyille vaateaarteillesi uuden omistajan! 

Haluamme osaltamme pidentää vaatteiden käyttöikää sekä kannustaa vastuullisempiin valintoihin. Mitä enemmän käyttöä vaatteelle saadaan, sitä pienempi on syntyvä hiilijalanjälki ja kokonaisvaikutus luonnolle.

Tuo siis käytetyt vaatteesi meille, me ostamme ne lahjakorttia vastaan ja etsimme niille uuden kodin!

Maksamme Sinulle jokaisesta myyntiin hyväksytystä vaatteesta 50 % sen arvioidusta myyntihinnasta (hyvitys maksetaan lahjakortin muodossa, lahjakortti on voimassa 3 kuukautta antopäivästä). Saat lahjakortin käyttöösi heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa, nopeaa ja vastuullista!

 

Kyllä kiitos ♡ otamme vastaan:

Hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia vaatteita vastuullisilta brändeiltä: emme kannusta pikamuodin ostoon luomalla sille markkinapaikkaa edes käytettynä. Suosimme eritysesti kotimaisia brändejä.

Huolella kuraroitu second hand -valikoimamme keskittyy laadukkaisiin ja ajan mukaisiin naisten ja lasten vaatteisiin sekä asusteisiin. Vastaanotamme siis aina meneillään olevan sesongin vaatteita eli kesävaatteita kesällä jne.

 

Emme ota vastaan:  

Likaisia, tahraisia, rikkinäisiä, harmaantuneita, haalistuneita tai värjääntyneitä vaatteita, kopiotuotteita tai jo loppuun käytettyjä vaatteita. Tuotteissa ei saa olla eläinten karvoja eikä voimakkaita hajuja.

Toimitathan siis kaikki vaateaarteesi Chicretiin pestyinä ja puhdistettuina. Pienet nypyt saat neuleista pois nukanpoistajalla. Eläinten karvat irtoavat vaatteista näppärästi teippi- tai vaateharjalla.

Katso myös vaatteiden huoltovinkit!

Myös varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä siis vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Kaikista väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.​

 

Näin tuot käytetyt aarteesi meille myytäväksi:

  1. Tarkista tuotteen kunto
  2. Tuo tuote meille arvioitavaksi. Chicret Lounge sijaitsee Ojakadulla Raahessa. Voit varata ajan tapaamisellemme ajanvarauspalvelussamme tai sähköpostilla
  3. Saat lahjakortin käyttöösi heti! 

 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Jos jäit miettimään jotakin yksityiskohtaa second hand -tuotteiden myynnissä, ole ihmeessä yhteyksissä – autamme ja neuvomme enemmän kuin mielellämme! Tavoitat meidät sähköpostilla (heidi@chicret.fi).

Ollaan siis kuulolla! 

Ilolla,
Heidi

P.S. Haluatko vinkkejä myytäviksi saapuneista second hand -aarteista? Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa! Kiitos että kierrätät!