Vastuullinen ja kotimainen verkkokauppa
Nopea toimitus suoraan omasta varastosta

RE:CHIC

Chicret ♥ Second hand!

Chicret Second Hand

♥ Tälle sivulle tulee myyntiin Chicretin Second hand -helmet ihan pian! ♥

Sinun aarteesi ovat meidän aarteita

Chicretin tyylikäs myymälä ottaa ilolla myyntiin sinulle tarpeettomaksi jääneet muotiaarteet. Sinun aarteesi ovat myös meidän aarteitamme, joten pidämme niistä luonnollisesti erityisen hyvää huolta.

Huolella kuraroitu second hand -valikoimamme keskittyy laadukkaisiin ja trendikkäisiin naisten ja lasten vaatteisiin sekä asusteisiin. Chicretin valikoimiin sopivat niin luksusbrändit kuin ketjuliikkeidenkin helmet, kuten Marimekko, R/H Studio, Samuji, Ivana Helsinki, & Other Stories, COS, Zara, H&M, Arket, Ganni, Second Female, Tiger of Sweden, Michael Kors, Marc Jacobs, Nike, Adidas, Gugguu ja Metsola. Näiden lisäksi otamme valikoimiimme myös monia muita merkkejä ja tietenkin myös ihanan ajattomia vintage-aarteita! Anna siis sinäkin vähemmälle käytölle jääneille muotiaarteillesi uusi elämä jonkun toisen tyylitietoisen Chicsin yllä! ♥  

Vaivattoman ihanaa kierrättämistä!

Chicret hoitaa puolestasi kaiken – tuotteiden myynnin, hinnoittelun, höyrytyksen, esillepanon sekä myynnin seurannan. Täydennämme myös tuotevalikoimaa, jos varaat samalla kertaa useamman myyntijakson. Huolehdimme myös myymättä jääneiden tuotteittesi pakkaamisen myyntijakson päätyttyä ja halutessasi kierrätämme ne puolestasi hyväntekeväisyyteen. 

Hoidamme siis kaiken – riittää, kun sinä vaan toimitat tuotteesi meille odottamaan uutta onnellista omistajaa.

All inclusive -myyntipaikan varaaminen 

Chicretin second hand -osastolla panostamme määrän sijasta laatuun. Kiinnitämme myös erityistä huomiota tilojen viihtyisyyteen, tuotteiden siistiin ja kauniiseen esillepanoon sekä iloiseen asiakaspalveluun. Jos haluat varata All Inclusive -myyntipaikan trendikkäille ja laadukkaille naisten ja lasten vaatteille sekä asusteille, jätä yhteydenottopyyntösi sähköpostilla. Olemme sinuun yhteydessä 1–2 päivän sisällä ja toimitamme varausvahvistuksen myyntipaikastasi. 

All inclusive -myyntipaikan hinnoittelu

Myyntiaika on yleensä 28 päivää. Arvotuotteissa (esim. yli 100 €) provisiosta ja myyntiajasta voidaan sopia erikseen.

Myynnissä voi olla yhtä aikaa enintään 15 tuotetta. Jos sinulla on enemmän myytäviä tuotteita tai haluaisit tuotteet noudettavan kotoasi, kysythän hintaa erikseen.

Pidätämme kokonaismyynnistä 45 % provision sekä myyntipaikkamaksun tuotteiden määrän mukaan:

  • 1–3 tuotetta 5 €
  • 4–6 tuotetta 10 €
  • 7–9 tuotetta 15 €
  • 10–12 tuotetta 20 €
  • 13–15 tuotetta 25 €

Myyntipaikkamaksun veloitamme samalla, kun tuotteet tuodaan myyntiin. Myyntipaikkamaksut sisältävät alv 24 %. 

Tilitämme myyntiprovisiollamme vähennetyn myyntituottosi pankkitilillesi viiden arkipäivän kuluessa sovitun myyntijakson päättymisestä. 

Second hand -tuotteiden myyntiehdot

Chicretin second hand -osasto on laadukas trendikkäiden second hand -tuotteiden myyntipaikka, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytettyjen vaatteiden sekä asusteiden myyntipaikaksi. Chicretin kautta vähemmälle käytölle jääneet muotiaarteesi löytävät siis uuden kodin!

Alta löydät kootusti myyntiehdot second hand -tuotteisiin:

Ennen myyntiä:

All Inclusive -myyntipaikan voit varata ottamalla yhteyttä Chicretin henkilökuntaan paikan päällä (Kirkkokatu 43, Raahe) tai sähköpostitse (heidi@chicret.fi.)​ Myyntijaksolle tulevien tuotteiden toimitusajankohta sovitaan yhdessä asiakkaan ja Chicretin henkilökunnan kanssa. Tuotteet tulee olla myymälässä hinnoittelua varten viimeistään viikko ennen myyntijakson alkua.​ Henkarit, hintalaput sekä ostoskassi ostaja-asiakkaille kuuluvat paikkavuokraan.

Chicret tekee All Inclusive -hinnoittelun aina käsin. Asiakas antaa Chicretille täydet oikeudet hinnoitteluun, mutta asiakkaan mahdolliset hinnoittelutoiveet otetaan kuitenkin huomioon. 

Toimitathan kaikki muotiaarteesi Chicretiin tuotteet pestyinä ja puhdistettuina. Pienet nypyt saat neuleista pois nukanpoistajalla. Eläinten karvat irtoavat vaatteista näppärästi teippi- tai vaateharjalla. Jos tuotteissa on pinttyneitä tahroja, langannousuja tai repeämiä, mainitsethan niistä henkilökunnalle – uudella omistajalla voi olla hyvinkin taito saada vaate taas kuntoon.

Katso myös vaatteiden huoltovinkit!

Myynnin aikana:

Myyntipaikan vaatteiden myyntiä voidaan edistää Chicretin somekanavissa (Facebook, Instagram). Asiakas antaa Chicretille myös oikeuden mahdollisiin hinnanalennuksiin ja muihin tarvittaviin toimenpiteisiin myynnin edistämiseksi.

Myyntipäiviksi lasketaan kaikki myymälän aukiolopäivät. Myymälän kiinniolopäivät eivät lyhennä myyntijaksoa.​

Myyjä antaa Chicretin henkilökunnalle oikeuden siistiä ja järjestää myyntipaikkaa myyntijakson aikana. 

Chicretin myymälässä on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä. Chicret ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Chicretin henkilökunta tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset ja kaikki varkaustapaukset ilmoitetaan poliisille. Chicret ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.​

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Chicret ei vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Myyjällä on velvollisuus ilmoittaa, jos tuotteessa on jokin vika tai puute, josta tuotteen ostajan tulisi olla tietoinen. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin vika tai puute, jonka voi havaita vasta ostopäätöksen jälkeen, harkitaan palautusoikeutta tapauskohtaisesti.​ 

Myynnin jälkeen: 

Myyntijakson päätyttyä Chicretin henkilökunta ottaa asiakkaaseen yhteyttä, kun myyntijaksolta jääneet tuotteet ovat noudettavissa. Chicret säilyttää tuotteita ilmoituksesta lähtien viikon ajan, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita. Mikäli asiakas ei nouda myymättä jääneitä tuotteita, siirtyvät ne Chicretin omistukseen seitsemän (7) päivän säilytyksen jälkeen.

Asiakas voi myös halutessaan antaa myyntijaksolta jääneille tuotteille uuden elämän luovuttamalla ne hyväntekeväisyyteen. Chicretin henkilökunta huolehtii siitä, että tuotteet löytävät sopivat hyväntekeväisyyskohteet (esim. HOPE ry).

Myyntitulot tilitetään myyjälle viiden (5) arkipäivän sisällä lopputilityksen tekemisestä myyntijakson päätyttyä. Myyntituotot maksetaan asiakkaan pankkitilille. Lopputilityksen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva henkilöllisyystodistus.​

Jos myyjä keskeyttää myynnin ennen myyntijakson loppumista, Chicret suorittaa asiakkaalle lopputilityksen, mutta pidättää silti myyntipaikkamaksun. Myyntituottoja säilytämme kaksi (2) kuukautta myyntijakson päätyttyä.​

Muuta huomioitavaa:

Chicretissä ei luonnollisesti myydä piraattituotteita, käytettyä kosmetiikkaa, aikuisviihdettä, päihteitä, vaarallisia aineita, aseita, huonekasveja tai elintarvikkeita. Myös varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty. Myyjä siis vastaa siitä, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Kaikista väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.​

Chicretillä on oikeus olla laittamatta viallisia, rikkinäisiä tai muutoin myyntikelvottomia tuotteita myyntiin.​

Varatessaan myyntipaikan myyjä sitoutuu noudattamaan Chicretin ohjeita ja sääntöjä. Chicret pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. 

Jäikö jokin askarruttamaan?

Jos jäit miettimään jotakin yksityiskohtaa second hand -tuotteiden myynnissä, ole ihmeessä yhteyksissä – autamme ja neuvomme enemmän kuin mielellämme! Tavoitat meidät puhelimitse (041 315 6736) tai sähköpostilla (heidi@chicret.fi).

Ollaan siis kuulolla! ♥

Ilolla,
Heidi

P.S. Haluatko vinkkejä myytäviksi saapuneista second hand -aarteista? Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

Alennus

Ei saatavilla

Loppu varastosta