♡ Vastuullinen ja kotimainen verkkokauppa
♡ Ilmainen toimitus 150€ tilauksille
♡ Nopea toimitus suoraan omasta varastosta

Lifewear-vaatteet istuvat elämäsi jokaiseen hetkeen

Chicret yhdistää kauneuden ja kestävän kehityksen tarjoamalla asiakkaille kokonaisvaltaisempia ja eettisempiä vaihtoehtoja. Tähän tähtäävät myös Lifewear-vaatteet, jotka istuvat jokaiseen elämän hetkeen. Olipa arkesi aktiivista tai nautit enemmän leppoisasta kotoilusta, löydät verkkokauppamme Lifewear-osiosta tuotteita kaikkiin tilanteisiin.

Lifewear on siis Chicretin ikioma tuotekategoria, johon kuuluu luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet. Eri tavoin asustamalla lifewear-vaatteet toimivat niin töissä, vapaa-ajalla kuin yö- tai oloasuna! Lifewear-vaate toimii myös juhlissa, koska materiaalit – etenkin modaali – ovat ylellisen hohtavia ja kauniisti laskeutuvia. Ekologisin vaate on se, joka kerää eniten käyttökertoja, ja Lifewear-vaatteen monikäyttöisyys saakin sen sujahtamaan ylle lukemattomia kertoja.

Luonnonmateriaalia on myös miellyttävä käyttää yhä uudelleen, ja ne myös kestävät pesua ja pitoa. Luonnonmateriaalit ovat uusiutuvia verrattuna esimerkiksi fossiilista alkuperää olevaan

polyesteriin eli muoviin. Ja vaikka esim. puuvillan viljelyprosessi voi pahimmillaan olla luontoa kuluttava, tekee pitkä käyttöikä luonnomateriaaleista valmistusta vaatteesta synteettisiä tekokuituja ekologisemman valinnan.

Lifewear-vaatteet ovat elämää varten, niin arjessa kuin juhlassa. Tutustu ihanaan lifewear-valikoimaamme!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Takaisin blogiin